Clairvoyance

Clairvoyance

Søger du overblik i en nuværende situation, guidening og vejledning?

Marianne var rigtig god til at få mig til at føle mig tryg og godt tilpas. Hun havde en rolig og kærlig måde at formidle sig på, hvilket gjorde mig tryg.

“Da jeg gik derfra, var jeg mere afklaret med de udfordringer jeg har og mine muligheder for at mestre dem.” – Lisbeth

“Jeg kan på det varmeste anbefale Marianne, fordi jeg har tillid til hende og hendes arbejde – og selv har mærket at det gør en positiv forskel i mit liv.” – Rie

I clairvoyancen sætter Marianne dit liv i perspektiv. Hun tager udgangspunkt i dig og dine relationer uden at formidle noget omkring tredje person. Marianne har fokus på dine potentialer, udfordringer og muligheder. Dertil formidler hun hvad du med fordel kan gøre for at opnå det du ønsker. Clairvoyance er for dig som er ressourcefuld og klar til at handle på din nuværende situation.

Clairvoyance af ca. 1 times varighed
Pris: 600kr

Clarivoyant Coaching

Søger du indsigt og balance i livet og gå ud af døren med konkrete en handle måde.?

Igennem Clarivoyant Coaching, vil du opleve at Marianne set de udfordinger du har i dag. Du vil få indblik i hvad der bremser dig i at handle på det du ønsker og hvordan du tage det første skridt. Det forgår på den måde at Marianne stiller ind på dig og fortæller hvad der bremmser dig lige nu og hvordan du kan handle i fremtiden, derefter går i over i coaching hvor du planlægger dine skridt. Under coaching bruger Marianne sine Clarivoyante evner til at hjælpe dig, med at være tro mod sin sjæl så du passer på dig selv.

Coaching/Clairvoyance og Healing af ca.1 ½ time
Pris: 800kr

null

Coaching

null

Healing