Det spirituelle hjørne

Det spirituelle hjørne

Oplev et par timer i god energi sammen med Marianne, hvor hun vil svar på dine spørgsmål. 
Marianne komme ind på hvem kan blive clairvoyant, healer og medie og hvad vil det sige at arbejde i denne forunderlig verden, med engle, guider og afdøde.
Marianne svare på spørgsmål du har og du få en forklaring du forstår.

Eventuelt spørgsmål:

 • Hvordan er det at lave en clairvoyance
 • Hvordan er det at heale
 • Hvordan gør du
 • Hvad sker der
 • Hvor kommer det fra
 • Hvem kan
 • Hvordan har du lært det
 • Hvornår vidste jeg at jeg kunne
 • Kan alle lære det
 • Er du åben for den åndelig verden hele tiden
 • Hvordan kommer du i gang

Denne aften starter vi med at meditere og du vil opleve hvordan det er, at arbejde med dine iboende evnerne, du vil til sidst modtag en clairvoyant besked ud fra englekoret. (der vil ikke være afdøde kontakt)

Kan du samle 6-8 personer og ligger du hjem til. Så er disse 2 timer gratis for dig. Prisen er 250 kr. pr. person og vi har et par dejlige energi fylde timer sammen.

Læs hvad tidlige arrangør siger:

“Jeg har fulgt Marianne Høy Andersen et stykke tid på Facebook. Jeg så hun havde reklameret for nogle kurser ”en eftermiddag eller aften i det spirituelle hjørne”. Jeg tog chancen og kontaktede Marianne, om hun kunne tænke sig at komme til Falster. DET KUNNE HUN!!!!!

Vi fik hurtigt aftalt en dato og det viste sig vi var nødt til at booke to dage, der blev nemlig hurtigt udsolgt fredag aften, så lørdag eftermiddag blev også taget i brug. Samtidig var der en del veninder der ønskede en clairvoyant samtale alene med Marianne, så dette blev også sat i værk.

Marianne havde gjort klart, at det ikke var afdøde kontakt vi skulle beskæftige os med, en del havde dog håbet det ville komme alligevel. Men alle var tilfredse da de fik en clairvoyant besked med hjem. Marianne var rigtig hurtig til at mærke, hvilken energi der var i gruppen. (Den var nemlig MEGET FORSKELLIG fredag og lørdag) Hun planlagde så øvelserne ud fra hvad gruppen så havde brug for. Derfor blev de to dage ikke helt ens.

Fredag var energien meget høj og alle var i øverste etage og derfor valgte Marianne, at vi mediterede på alle chakra og dermed fik jordforbindelse. I samme omgang blev vores chakra renset. Vi gennemgik nogle øvelser som gjorde os i stand til at mærke, hvad det ville sige at søge clairvoyant vejledning. Det var utrolig rammende for alle og det viste sig at ALLE var i stand til at søge den vejledning. Vi sluttede aftenen af med, at vi trak hver et engle kort som Marianne tolkede for os og vi fik derefter lov at læse i den medfølgende englebog.

Lørdag var energien anderledes og Marianne løftede derfor energien i de øvelser vi gennemgik. (Jeg deltog begge dage, da jeg lagde hus til. Dog kun som aktiv den ene af dagene) Igen fik alle en personlig besked med hjem som ramte fuldstændig plet, præcis som hos deltagerne aftenen før.

Jeg føler mig meget taknemmelig over Marianne havde lyst til at komme fra Skanderborg til Falster og give os en rigtig dejlig weekend.
Jeg kan varmt anbefale disse kurser.”

Hilsen Charlotte Albrechtsen

null

Få dine drømme til at gå i opfyldelse

null

Forstå dig selv bedre, få indsigt og udvikling