Holistisk behandling

Holistisk behandling

Mangler du ny energi. overblik i en nuværende situation, og er du klar til at modtage. spirituel guidning og vejledning? Marianne er dygtig og er rigtig god til at få dig til at føle dig tryg og godt tilpas. Hun havde en rolig og kærlig måde at formidle sig på.

 

“Da jeg gik derfra, var jeg mere afklaret med de udfordringer jeg har og mine muligheder for at mestre dem.” – Lisbeth

“Jeg kan på det varmeste anbefale Marianne, fordi jeg har tillid til hende og hendes arbejde – og selv har mærket at det gør en positiv forskel i mit liv.” – Rie

“Marianne hjalp mig faktisk med, omsorgsfuldt værdigt og med høj grad professionalisme, at finde de løsninger jeg skulle bruge inde i mig selv, jeg sad selv med svarene men havde ikke en kinamands chance for at finde dem, men det kunne vi i fællesskab.” – Ole

 

Marianne hjælper dig med at sætter dit liv i perspektiv. Hun tager udgangspunkt i dig og dine relationer uden at formidle noget omkring tredje person. Marianne har fokus på dine potentialer, udfordringer samt muligheder. Dertil formidler hun hvad du med fordel kan gøre for at opnå det du ønsker. Du vil opleve at Marianne set de udfordringer du har i dag. Du vil få indblik i hvad der bremser dig i at handle på det du ønsker og hvordan du tage det første skridt.

En behandling forgår på den måde, at Marianne stiller ind på dig og fortæller hvad der er dine udfordringer og hvad der bremser dig lige nu, derefter går i over i coaching, hvor Marianne hele tiden, er stillet ind på dig og derved ved om du taler fra din bevidste hjerne eller fra din underbevidsthed. I din underbevidsthed kan du ikke lyve for dig selv, men mange gange kan vi som mennesker havde svært ved, at talt fra vores underbevidsthed. Marianne hjælper dig til dette, så du kan planlægger dine skridt ud fra dit sande jeg.

Som slut på behandlingen, får du en healing der forløser det du har været omkring, forløsning sker på dit ubevidstplan,

Pris 1000kr.

Holistisk behandling af ca. 1 ½ time varighed og nogle gange længere, Marianne kan mærke hvornår din underbevidsthed er mættet.

Ring og hør om hun skal være den der får dig på et højre plan i dit liv.

Ring på 30117627

null

Healing